Analizorul Lactosan S este un aparat pentru analizarea automata si rapida a constituentilor laptelui
Este un analizor automat portabil pentru determinarea grasime, SNF, densitate, proteina, continutul de apa in lapte, lactoza si saruri dizolvate; are 2 pompe pentru injectie de proba si una pentru curatare interna.
Avantaje: se pot calibra si memora tipuri diferite de lapte; ca de exemplu: lapte de vaca, lapte de oaie si de capra, lapte nefiert, lapte degresat, smantana, etc.
Determina: grasime; substanta uscata negrasa; punctul de congelare; proteina si lactoza.
Parametrii fizico-chimici masurati:
- Grasime: 0,01– 25% ±0,1% (optional 45%)
- Substanta uscata negrasa: (SNF) 3-40% ±0.15%
- Densitate: 1015 – 1160 kg/m3±0,3kg/m3
- Proteine: 2% – 7% ±0,15%
- Lactoza 0,01% – 6% ±0,2%
- Apa adaugata 0% – 70% ±3
- Temperatura probei de lapte 1°C – 40 °C ±1%
- Punct de inghet: –0,4°C –0,7°C ±0,001%
- Saruri: 0,4% – 1,5% ±0,05%
- PH 0 – 14 ±0,05% (optional)
- Conductivitate 3 – 14 *mS/cm+±0,05% (optional)
- Total solide 0 –50% ±0,17 (optional)
Configuratie standard:
- Furtune de schimb – 1 pc
- Recipient proba (plastic ) – 2 pcs
- Adaptor:-input: 100-240 V ~1.6 A max. 50-60Hz -output: +12V 4.17A min. Output power: 50-65W
- Program de date pentru colectarea laptelui
- Manual operare
- Calibrari standard: Vaca- Oaie-UHT
Dotari optionale:
- Valiza transport
- Imprimanta externa
- Optiune pentru probe cu procent de pana la 45% grasime (smanatana)
- Functie masurare pH
- Functie masurare conductivitate
- Port USB
- Ceas(timer)
- Tastatura integrata