Cheie pentru piuliță olandeză 50-76 mm

Cheie pentru piuliță olandeză 50-76 mm

9 clienți au notat acest produs cu
Ție cum ți se pare? Click aici pentru a îți spune opinia!
Cod produs: 1259
Disponibilitate: 2-3 zile
Preț fără TVA: 167,00 Lei
198,73 Lei
Calitate garantată
Cumpărături în siguranță
Producători de încredere
Ai o întrebare? 0760.256.476

Cheia olandeză, cunoscută și sub denumirea de cheie franceză sau cheie suedeză, este o unealtă manuală utilizată pentru strângerea și desfacerea șuruburilor, piulițelor și altor elemente de fixare. Principala caracteristică a unei chei olandeze este faptul că are o mandrină reglabilă care permite utilizatorului să adapteze dimensiunea cheii la diferite dimensiuni ale șuruburilor sau piulițelor.

Cheile olandeze sunt apreciate pentru versatilitatea lor, deoarece pot fi utilizate pentru o gamă largă de dimensiuni de șuruburi și piulițe. Ele sunt folosite în diverse domenii, inclusiv construcții, reparații auto, întreținerea echipamentelor industriale și multe altele.

Un avantaj al cheilor olandeze este că, datorită designului lor reglabil, ele pot fi utilizate în locurile în care spațiul este limitat sau în care accesul este dificil pentru alte tipuri de chei. Totuși, este important să fie folosite cu atenție pentru a evita deteriorarea șuruburilor sau piulițelor, deoarece presiunea excesivă sau utilizarea unei chei care nu se potrivește corespunzător pot duce la deteriorarea elementelor de fixare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie