Dozator lapte 100 litri

Dozator lapte 100 litri

9 clienți au notat acest produs cu
Ție cum ți se pare? Click aici pentru a îți spune opinia!
Producători
Cod produs: FGO0018
Disponibilitate: Precomanda
Calitate garantată
Cumpărături în siguranță
Producători de încredere
Ai o întrebare? 0760.256.476

Automatul sau dozatorul Premium de lapte cuprinde cele mai moderne automate de lapte existente pe piață, a căror perfecționare tehnologică a urmărit constant două scopuri. Vânzări maxime, venind în întâmpinarea clientului utilizator cu facilități cum sunt plata în monede, bancnote și acordarea de rest, menținând simplitatea în utilizare.

Când discutăm despre astfel de dozatoare de lapte, vorbim de costuri minime și comfort pentru fermier, prin sistemele create special ca să ușureze și să simplifice aprovizionarea și întreținerea zilnică. Administratorul este anunțat pe telefonul mobil asupra stării automatului și nivelului laptelui, iar numărul de drumuri de la fermă la automat este redus deoarece dozarea se  schimbă automat de la rezervorul care s-a golit la celălalt plin în cazul modelelor cu două rezervoare.

Recomandăm automatele pro din gama dozatoarelor de lapte pentru instalare în orașe, pe exterior sau în interiorul magazinelor ori încastrate în vitrine. Sunt ideale pentru fermele mijlocii și mari, care doresc să-și valorifice producția prin rețelele proprii de automate.

Din gama dozatoarelor de lapte, Automatele Pro au fost special create pentru a suporta utilizarea în rețele, prin eficientizarea sistemelor de aprovizionare unitară, suport logistic și costuri operaționale scăzute.

- printre mesajele GSM de avertizare a fermierului amintesc:

- SMS cand se efectueaza switch-ul automat intre rezervoare, cu raportarea cantitatii vandute efectiv din bazinul care s-a terminat, etc.

- la scoaterea raportului principal SD (recomandare: zilnic cand se iau banii de la automat) se genereaza si un mesaj de raportare cuprinzand:

- cantitatea de lapte vanduta in ziua respectiva si valoarea incasarilor/vanzarii

- suma de bancnote (cumulativ)

- starea bazinelor, stocul de lapte din ele si umplerile/aprovizionarile pe ziua respectiva

- valoarea banilor din jetoniera de rest (daca exista acordare de rest in monede)

- grafic de temperatura electronic + memorie de stari/erori ale automatului in ultimele 45 de zile. Permite analiza pe baza de grafice si trenduri.

- numar de telefon de birou separat de cel al operatorului

- mesaj GSM de control la actionarea manuala a pompei

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie