Pompă lapte GEA / WESTFALIA 0,55 Kw

7 clienți au notat acest produs cu
Ție cum ți se pare? Click aici pentru a îți spune opinia!
Producători:
Cod produs: 1828/WF
Disponibilitate: Precomanda
Preț fără TVA: 2.450,00 Lei
2.915,50 Lei
Calitate garantată
Cumpărături în siguranță
Producători de încredere
Ai o întrebare? 0760.256.476

- Alimentare : 220V/380V

- Putere motor : 0,55 Kw

- Grad de protecție : IP 55

- Admisie : 32 mm

- Refulare : 32 mm

Pompa de lapte Westfalia este o marcă de echipament utilizată în industria laptelui pentru a extrage laptele din mamiferele lactate, în special din vaci. Aceste pompe sunt folosite în principal în fermele de lapte și în industria laptelui pentru a facilita procesul de muls și colectare a laptelui de la animale.

Pompele de lapte Westfalia sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. Ele sunt proiectate să fie eficiente în extragerea laptelui, minimizând stresul și disconfortul pentru animalele lactate. Aceste pompe pot fi utilizate atât manual, cât și automat, în funcție de nevoile și preferințele fermierilor.

Unul dintre aspectele notabile ale pompei de lapte Westfalia este capacitatea sa de a gestiona cantități mari de lapte într-un timp scurt, ceea ce este esențial în fermele de lapte cu un număr mare de animale lactate. Ele sunt proiectate să fie ușor de întreținut și curățat pentru a asigura o funcționare eficientă și igienică.

În plus, unele pompe de lapte Westfalia sunt dotate cu tehnologie avansată, cum ar fi sistemele de monitorizare a sânilor vacilor sau sistemele de gestionare a datelor pentru a urmări producția de lapte și sănătatea animalelor.

În concluzie, pompa de lapte Westfalia este o parte esențială a infrastructurii în fermele de lapte moderne și joacă un rol important în procesul de producție a laptelui.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie