Separatorul de smântână este conceput pentru a extrage grăsimea din laptele de capră, oaie și vaci. Prin procesul de separare se obțin smântână și lapte degresat. Pentru o eficiență sporită a acestui separator, laptele crud trebuie să fie încălzit la temperaturi cuprinse între 36 și 40° C. Conținutul de grăsime după separare din laptele degresat (zer) max 0.5%
• Capacitate: 515 l/h
• Sistem deschis, cu vas tampon, cu capacitatea de 50 l
• Putere instalată: 250 W
• Tensiune de alimentare: 220V, 50Hz
• Toate piesele sunt produse din materiale și oțel inoxidabil, în conformitate cu cerințele legislative din domeniul alimentar.
• Utilizarea, dezasamblarea și curățarea acestui aparat se realizează destul de ușor.
• Toate părțile separatorului, exceptând motorul, au posibiltatea de a fi curățate în mașina de spălat vase.
Posibilitatea de reglare a densității de grăsime.